Rauwmelkse kaas
Op een kaasboerderij wordt alle kaas ambachtelijk bereid. De melk die gebruikt wordt voor de productie van de kaas komt van eigen koeien. De kaas wordt zo gemaakt van dagverse melk. Dagverse melk is niet gepasteuriseerd en wordt ook wel rauwe melk genoemd.De samenstelling van de rauwe melk is iedere dag anders door afwisselend voer en de verschillende seizoenen
Daarom is Boerenkaas niet gestandaardiseerd.
Door ervaring en vakmanschap heeft de ambachtelijke kaasmaker zo veel invloed op de kwaliteit en smaak van het eindproduct.
Wij betrekken onze rauwmelkse kaas bij een klein aantal ambachtelijke kaasmakers.
Bekijk een aantal van onze rauwmelkse kazen
Of ga direct naar de webwinkel en bekijk het gehele assortiment.
-
Boeren kilootje Zoutloos
€22,95 Opties selecteren -
Boeren Kilootje
€20,50 Opties selecteren -
Boeren Gatenkaas Bon Repas
€11,45 – €22,90 Opties selecteren -
Boerenkaas Extra Belegen
€10,75 – €21,50 Opties selecteren -
Boerenkaas Belegen
€9,13 – €18,26 Opties selecteren -
Boeren Villa Truffo
€7,75 – €30,90 Opties selecteren -
Boeren Villa Nella
€12,95 – €25,90 Opties selecteren -
Boerenleidse 20+ belegen
€11,25 – €22,50 Opties selecteren -
Boerenkaas Jong belegen
€9,25 – €18,50 Opties selecteren