Kaas bezorgen in Nederland

Kaas bezorgen binnen Nederland

Voor het versturen van uw bestelling binnen Nederland werken wij met Postnl.

Heeft u een bestelling van meer dan 10 kilo dan zal deze met DPD of DHL bezorgd worden.

Wanneer wordt de bestelling verzonden?
Zodra wij uw bestelling en betaling ontvangen hebben houden wij 1 – 3 dagen aan om uw bestelling te verwerken. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, zal de levertijd hooguit met 5 extra werkdagen verlengd worden. In het geval dat een artikel niet binnen 8 werkdagen verstuurd kan worden dan ontvangt u hierover bericht.

Het verzenden van onze zoutloze kazen vindt 1 x per week plaats en wel op Maandag! Bestellingen voor zoutloze kaas moet uiterlijk vrijdag voor 16.00 uur bij ons binnen zijn.

Zodra wij uw bestelling hebben ingepakt ontvangt u een e-mail met een Track&Trace-link waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Bestel- en afleverdagen

De aanlevering van de bestellingen vinden plaats van dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen en algemeen erkende feestdagen wordt niet bezorgd. Deze beperking heeft te maken met zorgvuldigheid waarmee wij kaas behandelen, kaas zou door het weekend wel eens lang onderweg kunnen zijn. De kwaliteit kan daardoor aangetast worden. Bestellingen die op vrijdag na 14:00 binnenkomen worden daarom op maandag klaargemaakt en verzonden.