Kaas bezorgen in het buitenland

Kaas versturen over de hele wereld

Het is via de websites van kaashandel ‘t  Voorhuys mogelijk om uw bestelling over de hele wereld te laten bezorgen. In verband met de houdbaarheid verzenden wij alleen harde (Hollandse) kaas naar het buitenland. De kaas wordt dan vacuüm verpakt en het is geen enkel probleem wanneer deze wat langer onderweg is.  Heeft u vragen, aarzel niet om contact op te nemen via klantenservice@kaashandelvoorhuysbrielle.nl.

In Europa wordt je kaas via Post NL en de partners van PostNL, DHL of DPD verzonden. Dit geldt ook voor de overige landen van de wereld.             De levertijd van kaas naar het buitenland varieert van 2 dagen voor het versturen naar Duitsland tot 25 dagen voor het versturen naar bijvoorbeeld Nepal. Het kan gebeuren dat bestellingen naar het buitenland langer onderweg zijn dan verwacht. Wij adviseren u daarom tijdig te bestellen. Kaashandel ’t Voorhuys is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade die ontstaat doordat bestellingen niet of niet tijdig afgeleverd worden.

Bezorgkosten EU

Bezorgtarieven (in euro’s inclusief BTW) in Europa.  Als u een geldig BTW nummer invoert wordt er geen BTW in rekening gebracht.

 
Land Orderbedrag < €175,-             Orderbedrag >€175,-    
 België  € 10,00  Gratis
 Denemarken  € 16,00 Gratis
 Duitsland  €   8,50  Gratis
 Frankrijk  € 16,00 Gratis
 Groot Brittannie  € 16,00 Gratis
 Ierland  € 17,50 Gratis
 Italië  € 17,50 Gratis
 Oostenrijk  € 21,50 Gratis
 Spanje  € 21,50 Gratis
 Tsjechië  € 21,50 Gratis
 Zweden  € 17,50 Gratis

Gemiddelde levertijd in de EU

Land Gemiddelde levertijd in dagen
 België  1 dag
 Denemarken  2 – 3 dagen
 Duitsland  2 dagen
 Frankrijk  2-3 dagen
 Groot-Brittannië  2-3 dagen
 Ierland  3-4 dagen
 Italië  3-5 dagen
 Oostenrijk  3 – 4 dagen
 Spanje  3 – 5 dagen
 Tjechië  3 – 5 dagen
 Zweden  2 – 4 dagen

Let op: deze levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Kaas versturen naar overige landen van de wereld

Uw bestelling wordt via PostNL (en partners), DPD of DHL verzonden. De gemiddelde levertijd is 15 dagen. Vanwege de houdbaarheid wordt alleen harde kaas wereldwijd verzonden. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de bestemming.

Hele kaas kopen en versturen

Als je kaas wilt laten versturen naar een verre bestemming, kun je er het best voor kiezen een hele kaas te kopen en te versturen. Een hele kaas weegt ongeveer 15 kg, afhankelijk van de soort die je kiest. Een hele kaas kan een geweldig relatiegeschenk zijn voor bedrijven met klanten in het buitenland.